Monday, September 9, 2013

Gülihan'nın Diyetle İmtihanı 24. Gün



Selamün Aleyküm






Tam da hiç kilo veremedim  500 gr kadar hata 1 kiloya yakın fazla görünüyordum dediğim günün ertesi sabahı bir de baktım ki amamın kilo gitmiş. Başladığımda 80 kilo idim. Sonra 81.4 filan gördüm çok canım sıkıldı dikkat ettim sporumu yaptım yaaa niye niye derken 'Sevgili Müstakbel Eşim' adlı blog sahibesi ile dertleşirkeneeeeee :)) ertesi gün müjdeli haber geldi. bu gün 79.7 görmüş bulunduk. 79 sayılara tekrar yine yeniden döndük. 






Bu sefer inşallah bu bloga bu rakamları son yazışımdır. Zaten artık gerçekten canı gönülden istiyorum kilo vermeyi. İnşallah nasip olur.






Dün Yalova dan bahsederken bu günde eşimin bursada işi çıkınca akşam ablama transfer olmaya karar verdik. Birazdan gene yolla çıkıcam çok gezintiyim çoooook :))) 






Herkeze mutlu bir hafta sonu dilerim :)


















Kayın validem den Allah razı olsun beni yemek eziyetinden kurtardı :) her gün iki çeşit değişik yemeğim var. iş yerinden bir öğlen yemeği ıspanak ve turşu kavurması tabi turşu kavurmasını hepsini bir öğün yemedim :)) üç günde anca bitti.



gulihan nin diyetle imtihani 24 gun 1



Bu aralar en yakın kankam spor aletim ve ben bir gün ara ile 45 dk beraber takılıyoruz.


gulihan nin diyetle imtihani 24 gun 2



Sabahları genelde çökelek ve yazın kayın validemin yaptığı bahçe domateslerinden konserveyi ekmek arası yapıp afiyetle yiyorum.


gulihan nin diyetle imtihani 24 gun 3















No comments:

Post a Comment